Завичајни клуб – Нова замисао Представништва Српске у Србији

Представништво Републике Српске у Србији објавило је унапријеђен и редизајниран веб-сајт путем којег је започет и нови пројекат – "Завичајни клуб", којим Представништво жели да да допринос унапређењу сарадње са Србијом, те промоцији и развоју Српске.

четвртак, јануар 18, 2024 / 16:11

Сви који желе да учествују у реализацији активности и да допринесу напретку Републике Српске и унапређењу односа између Српске и Србије могу да постану чланови "Завичајног клуба" тако што ће попунити "упитник" на сајту Представништва /представнистворсбг.рс/завицајни-клуб/.

У Представништву су истакли да новим пројектом желе да у реализацију својих програма и активности, које су у функцији представљања Републике Српске и јачања сарадње између Српске и Србије, укључе што више сународника из Србије, објављено је на сајту Представништва.

"Желимо да идентификујемо и укључимо, не само људе који имају директно поријекло из Републике Српске или су родбинским везама повезани са Српском, а живе и раде у Србији, него и друге који желе да учествују у реализацији наших пројеката и желе да допринесу развоју и напретку Републике Српске", навели су у Представништву.

Из Представништва су напоменули да овим пројектом желе да идентификују знања, вјештине, интересовања, потребе и проблеме како би унаприједили сарадњу и дали допринос промоцији и развоју Републике Српске.

"Мапирање и идентификовање људских потенцијала у Србији спроводимо кроз форму добровољне регистрације попуњавањем упитника на нашем веб-сајту", објаснили су у Представништву.Оставите одговор