Волим се гибат, гибат…

Драги Предсједниче, Обраћам Вам се испред клуба обожаваоца Џибонија желим да Вам се захвалим на свему што сте урадили да би се концерт нашег драгог Џибониja одржао 14. фебруара. Да нисте тако очински савјетовали борцима да се не зајебавају с протестима, ми бисмо морали да силом деблокирмо пут Загреб – Градишка – Бања Лука. Ваша […]

недеља, фебруар 6, 2011 / 10:41

Драги Предсједниче,

Обраћам Вам се испред клуба обожаваоца Џибонија желим да Вам се захвалим на свему што сте урадили да би се концерт нашег драгог Џибониja одржао 14. фебруара.

Да нисте тако очински савјетовали борцима да се не зајебавају с протестима, ми бисмо морали да силом деблокирмо пут Загреб – Градишка – Бања Лука.

Ваша ароганција, како то злонамјерни говоре, је спречила још један братоубилачки сукоб. Ми волимо Џибониja и јесмо романтични, али знамо попиздит. И све то на празник љубави Валентиново или Светог Трифуна. Њима ништа није свето, па ни љубав.

Ви нисте само политичар, ви сте и државник, а ево и зашто.

Морамо да нагласимо да би спречавање доласка Џибониja у Бању Луку, вјероватно покварио и наше добросусједске односе с Јосиповићем. Надам се да сте свјесни да би свађа са Јосиповићем, изазвала бијес Независних новина, а тај вам сукоб, а посебно отворена писма, уопште нису потребна.

Овим сте избјегли и сукоб са два херцеговачка, босанска сигурно нису, ХДЗ, што је још једна потврда ваше генијалности .

Овај ваш потез видимо и као допринос акцији Љепша Српска, јер има ли ишта љепше од загрљених људи који пјевају о љубави и срећи. Биће да је оно о оптимизму Тадић „позајмио“ од вас.

Помоћићете свакако и домаћим писаним и електронским медијима, јер ће сви направити интервју с Џибонијем, па тако ушпарати и сат програма суботом или недјељом.

Знамо да вам је познато, сигурно су то истакли савјетници, да је Џибони амбасадор добре воље Уницефа, што ће свакако ојачати и нашу међународну позицију.

Драги Предсједниче, лакше је побједити СДС него самог себе, али ви сте то опет доказали, јер мало је оних који тако лијепо пјевају народњаке, а истовремено толико подржавају страну рок музику и поп глазбу.

Знамо да би нам Гибо био захвалан да Вас упозна, јер ви сте наша инспирација, па зашто не би били и њему, али и да сте вјероватно у великим обавезама. Није лако водити Владу Републике Српске и бити њен Предсједник истовремено. Ако није проблем да видите с Подпредсједником Влајкијем може ли га примити на разговор. Немојте га штедити од обавеза. То њему не би требао бити велики проблем, оба су Далматинци, и ваљда ће имати о чему причати, макар о „галебарењу“.

Иако нисте примили вакцину против грипа, барем не јавно, надамо се да долазите на концерт да се гибамо и разгибавамо.Оставите одговор