Влада РС извојила 60.000 КМ за Демофест

БАЊА ЛУКА – Министар просвјете и културе Републике Српске, Антон Касиповић, разговарао са организаторима бањалучког "Демофеста" о успјешно завршеном трећем по реду фестивалу демо бендова за који је Министарство просвјете и културе издвојило 60.000 КМ. "Разумијели смо реакције публике и схватили да овај фестивал треба подржати у сваком смислу", рекао је новинарима министар Касиповић, истичући […]

четвртак, јул 29, 2010 / 13:08

БАЊА ЛУКА – Министар просвјете и културе Републике Српске, Антон Касиповић, разговарао са организаторима бањалучког "Демофеста" о успјешно завршеном трећем по реду фестивалу демо бендова за који је Министарство просвјете и културе издвојило 60.000 КМ.

"Разумијели смо реакције публике и схватили да овај фестивал треба подржати у сваком смислу", рекао је новинарима министар Касиповић, истичући да је "Демофест" већ постао бренд.

Директор "Демофеста" Бранкица Јанковић пренијела је утиске са фестивала министру Касиповићу и захвалила се министарству на несебичној помоћи која је дошла у правом тренутку.

Она је истакла да је на састанку представљен нови пројекат, а ријеч је о играном филму који ће се снимати у Бањој Луци, прецизирајући да се ради о одласку једног демо бенда из Београда у Бању Луку на "Демофест".

"Демофест" Бањалука 2010. одржао се на тврђави Кастел од 21. до 24 јула и на њему су представљени како афирмисани, тако и неафирмисани бендови из цијелог региона, а у ревијалном дијелу наступале су нека од значајних имена музичке индустрије данас.Оставите одговор