Уз три црвена картона: Јединство из Жеравице избацило Илићку

Фудбалери Јединства из Жеравице играће са Слободом из Новог Града бараж за попуну Прве лиге Републике Српске. Екипа тренера Драгана Скакића одиграла је неријешено у Брчком, против Илићке 01, 1:1, а пошто су у првом сусрету успјели да побиједе са 3:2, остварили су велики успјех. Након лошег првог полувремена, у коме није било занимљивих дешавања, […]

среда, јун 6, 2012 / 20:00

Фудбалери Јединства из Жеравице играће са Слободом из Новог Града бараж за попуну Прве лиге Републике Српске.

Екипа тренера Драгана Скакића одиграла је неријешено у Брчком, против Илићке 01, 1:1, а пошто су у првом сусрету успјели да побиједе са 3:2, остварили су велики успјех.

Након лошег првог полувремена, у коме није било занимљивих дешавања, сем што је у 44. минуту, због другог жутог картона искључен домаћи везиста Станко Савић, тек што је почео наставак, искључен је и капитен Илићке 01, Нинослав Мирић. И са два играча мање, фудбалери Илићке 01 су одлично парирали бројчано јачим гостима.

Гости су имали одличну прилику у 50. минуту, када голман домаћих, Јовић испушта лопту, али је Бехара непрецизан. У 52. и 56. минуту, у изгледним приликама, на другој страни био је Шахмановић. У 61. минуту, ерупција одушевљења, слободан ударац одлично је извео Перендија, а лопту је главом у мрежу поспремио Пачавра, за 1:0. Јединство је имало потом три одличне прилике, али шутеве С. Берића у 63. и Касагића у 73. минуту, одлично брани голман Јовић, док је Бјелобрк у 76. минуту, са неких шест метара био непрецизан. Могли су Брчаци, у 80. минуту, да ријеше све дилеме око побједника, али је млади Алексић, покушао лоб ударцем да савладати голмана Васића, али без успјеха.

До изједначења, гости стижу четири минуте до краја, када након једне гужве у казненом простору домаће екипе, Борис Берић успијева са неких седам метара да пошаље у лијеви угао гола Илићке. У судијској надокнади, домаћи су остали и без голмана Јовића, који је зарадио црвени картон, након ударања Бехаре.

Одличну атмосферу на стадиону „Локомотиве“ покварио је главни судија Велимир Дринић из Модриче, који је у једној коректној утакмици, подијелио чак 10 жутих и три црвена картона. Треба нагласити и да је био велики број припадника полицијских снага.

ИЛИЋКА 01 – ЈЕДИНСТВО (Ж) 1:1 (0:0)

Стријелци: 1:0 Пачавра у 61, 1:1 Б. Берић у 86. минуту.

Стадион: ФК „Локомотива“ у Брчком. Гледалаца: 500. Судија: Велимир Дринић (Модрича) 50 КОМЕНТАРА

  1. Пошто је Илићка прави српски, урбани клуб, морале су је судије десетковати да би прогулили неки чобани, домаћини, да заиграју против Босанског Новог. Сваки брчански Србин је поносан на ФК Илићку 01.

Оставите одговор