Тополовић проглашен за најбољег општинског начелника у протеклој деценији

На манифестацији проглашења најменаџера 2013. године, која је одржана у Банском Двору у Бањалуци, Миловану Тополовићу, начелнику општине Лакташи, уручено је специјално признање "Најначелник деценије у БиХ". Ово највише признање Независне агенције Европског удружења менаџера и часописа „Euromanager“ је начелнику Тополовићу додјељено за изузетно вођење општине Лакташи и огроман допринос у стварању услова за привредни […]

понедељак, децембар 16, 2013 / 09:56

На манифестацији проглашења најменаџера 2013. године, која је одржана у Банском Двору у Бањалуци, Миловану Тополовићу, начелнику општине Лакташи, уручено је специјално признање "Најначелник деценије у БиХ".

Ово највише признање Независне агенције Европског удружења менаџера и часописа „Euromanager“ је начелнику Тополовићу додјељено за изузетно вођење општине Лакташи и огроман допринос у стварању услова за привредни развој, посебно у сфери малог и средњег бизниса те стварање најефикасније администрације у Босни и Херцеговини.

Топловић је признање "Најначелник" добио и прошле године.

Начелник општине Лакташи, Милован Тополовић, нагласио је да му је признање потврда да је локална заједница на добром путу развоја и напретка, нагласивши да га доживљава као признање цијелој локалној заједници у Лакташима и својим сарадницима, али и бројним малим, средњим и великим предузећима која послују на територији општине Лакташи.

"Ово признање ми је и ранијих година било само подстицај да заједно са својим сарадницима радим на унапређењу услова за живот и рад у нашој локалној заједници.

Добра сарадња локалне администрације, републичких институција и малих, средњих и великих предузећа ствара повољан амбијент за пословање и јача однос повјерења и поштовања који су неопходни да би се привукле инвестиције и стварале нове вриједности“ нагласио је Тополовић.Оставите одговор