Топић: Нисам истјеривао, учесници су изашли сами и сами се вратили

Учесници јучерашњег округлог стола у Музичком павиљону парка Петар Кочић самовољно су изашли напоље и придружили се шетачима на протесту, а касније су се вратили и одгледали заказану пројекцију филма, изјавио нам је Драгослав Топић. Округли сто на тему "Право и праксе јавног простора" почео је јуче у 19.00 часова, а Фронтал је објавио, на […]

субота, јун 16, 2012 / 19:36

Учесници јучерашњег округлог стола у Музичком павиљону парка Петар Кочић самовољно су изашли напоље и придружили се шетачима на протесту, а касније су се вратили и одгледали заказану пројекцију филма, изјавио нам је Драгослав Топић.

Округли сто на тему "Право и праксе јавног простора" почео је јуче у 19.00 часова, а Фронтал је објавио, на основу незваничних сазнања од стране протестаната, да је, недуго након што су се у парку појавили шетачи, округли сто насилно прекинут, а организатори и учесници су истјерани вани и то од стране Драгослава Топића, одборника у Скупштини града из редова СНСД и запосленика ЈП Аквана, предузећа које управља Музичким павиљоном.

Како нам је Топић лично у разговору потврдио, то уопште није тачно, а то исто се лако може провјерити и у УНСА Гето, које је организовало поменуто округли сто.

Он каже да је помогао организаторима догађаја, а чак је реговао код полиције која је неке од њих легитимисала, објаснивши да су то учесници догађаја који се дешава у Музичком павиљону.

Топић појашњава да то што је одборник СНСД не мијеша са својим професионалним обавезама и да је увијек и са свим коректно сарађивао што се тиче изнајмљивања или уступања простора у Музичком павиљону.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор