Крајишник код Савановића дошао по стваралачке заслуге

Mинистaр рада и борачко-инвалидске заштите Миленко Савановић разговарао је данас у свом кабинету са предсједником Асоцијације стваралаца Републике Српске Момчилом Крајишником, савјетником предсједника Народне скупштине Републике Српске Милом Дмичићем и предсједником Предсједништва БОРС-а Душком Милетићем.

Чувар частио ствараоца са 1,3 милиона

Да између Момчила Крајишника и тзв "утемељивача и ствараоца Српске" и режима Милорада Додика постоје неке тајне везе потврђују и Уговори које је Крајишникова фирма "Сарајево инвест" потписала са јавним предузећима у електро-енергетском сектору.


Крајишник: Српски политичари нису криви за бомбардовање Сарајева

Свједок одбране Момчило Крајишник рекао је данас на суђењу некадашњем предсједнику Републике Српске Радовану Караџићу да српски политичари нису криви за бомбардовање Сарајева већ да је Војска Републике Српске узвраћала на ватру из града.


Крајишник: Холбрук није сматрао Караџића кривим за ратне злочине

Свједок одбране Радована Караџића у Хашком трибуналу Момчило Крајишник рекао је данас да амерички дипломата Ричард Холбрук није сматрао да је први предсједник Републике Српске крив за ратне злочине, већ да је 1995. његово повлачење из јавног живота тражио ради "лакше примјене Дејтонског споразума".Крајишник позвао људе у БиХ да забораве сукоб

Бивши предсједник скупштине Републике Српске и хашки осуђеник који је после 13 година недавно пуштен на слободу, позвао је људе који живе у Босни и Херцеговини да забораве сукоб, престану са мржњом, опросте и крену напред за добробит свих.


Хашка услуга и Момо Обрван

Још се живо сјећам кад Момчило Крајишник на рахметли СРТ (РТРС) рече да му се дјеца обрадују кад им има дати 5 динара да изађу у град. Динара, не марака.СДС у Палама припрема велики дочек за Момчила Крајишника

Први предсједник Народне скупштине РС и бивши члан Предсједништва БиХ Момчило Крајишник изаћи ће у петак, 30. августа, из британског затвора, гдје је одслужио двије трећине казне по пресуди Хашког трибунала за ратне злочине, потврдили су Прессу РС чланови Крајишникове породице.


Крајишник поднио захтјев за пријевремено пуштање из затвора

Некадашњи предсједник Народне скупштине Републике Српске Момчило Крајишник, кога је Хашки трибунал осудио на 20 година затвора, поднио је том суду захтјев за пријевремено пуштање на слободу, потврдио је Срни његов брат Мирко Крајишник.