11:44 Нијемци извиждали Рода Стјуарта у Лајпцигу након што је пружио подршку Зеленском07:59 Жељка: Нестабилност у БиХ не производи Русија, већ муслимански фактор уз помоћ странаца07:56 Столтенберг пријети распоређивањем нуклеарног наоружања према Русији07:53 Гогановић критикује шефа јавно, умјесто да пређе у сусједну канцеларију07:51 Угари су сада добри, не као у Бранково вријеме: Иштван Турци добио награду именовану по Радичевићу07:47 Минић очекује жетву пшенице којој се не може утицати на цијену07:42 Јеленка из САД сматра да крађа није крађа, ако се краде од Русије07:38 Русија ће тражити да се Генерална скупштина УН изјасни о злочинима Њемачке07:36 Василиј Небензја: Украјина мора да призна стварност на бојишту и да јасне гаранције о неутралности07:34 Живадин Јовановић: Запад покушава да своју експанзионистичку политику и агресију свали на друге

Медведев долази у Београд, има ли га ко дочекати у Бањој Луци?

Јутрос је све почело као спекулација београдске штампе, а већ поподне се знао и датум – 20. октобар. Руски амбасадор у Србији, Александар Конузин, потврдио да је Медведев разговарао са Тадићем о посјети. Медведев је већ једном (почетком 2008.) посјетио Београд, али тада као потпредсједник руске владе и најозбиљнији кандидат на предсједничким изборима.


Поводом засједања НСРС: Ко има право на законе, порезе и луксуз?

Без обзира што се не може рећи да је политичка елита у Србији ишта више далековида и способна од оне у Републици Српској, ипак се, с времена на вријеме, у скупштинској процедури нађе понеки закон, који би одговарао овим прерогативима.

Ништа не чујем, ништа не видим, ништа не говорим…

Прудска тројка се никако не би могла поредити са популарним ликовним мотивом три мајмуна, а који већ рукама прекривају одређене органе на глави. Три националне поглавице, много више су налик фотографији уз овај чланак.