Свим медијима

Предмет: Молба Обраћам вам се са молбом да моје писмо не заврши у кошу и да га озбиљно узмете у разматрање, јер ће ваш евентуални позитиван одговор значајно допринети напретку наше заједнице, као и свеопштем прочишћењу: 1. Да друга Рајка Васића буде што више у медијима – од дневника до специјалних емисија, од вести до […]

петак, април 3, 2009 / 10:46

Предмет: Молба
Обраћам вам се са молбом да моје писмо не заврши у кошу и да га озбиљно узмете у разматрање, јер ће ваш евентуални позитиван одговор значајно допринети напретку наше заједнице, као и свеопштем прочишћењу:

1. Да друга Рајка Васића буде што више у медијима – од дневника до специјалних емисија, од вести до спорта и временске прогнозе. Његово што чешће појављивање убрзаће крах и свевладајуће партије и њене владе.

Такође, свако његово помињање мог имена у негативном контексту, мени значајно подиже популарност диљем државе, па ми је врло значајно, ако бисте могли, и у временској прогнози да га замолите да некако уклопи мене, као страног плаћеника и рушитеља његовог газде, али у онај део где се говори о падавинама Владе и елементарнин непогодама по наше новчанике и слободу;

2. Да обавезно истражите случај привођења жена са петеро деце, за које је друг Васић рекао да их телевизије из Бања Луке и Бијељине (БНТВ и АТВ оп.а.), присиљавају да у камере говоре како Влада није учинила ништа за њих.

Као што сви знамо, ми живимо у делу планете где сунце никада не залази, а све реке нам се зову или мед или млеко, док су нам планине под заједничким именом трајна категорија, па тако не разумем где и како сте пронашли сиромашне, гладне, незадовољне, обесправљене, болесне; или било кога, ко се у општем благостању одлучио да има петеро и више деце и дели све то са њима;

3. Да обавезно ваше камере буду присутне и на пријемима, где се скупљају што позиција, што такозвана опозиција, како бисте могли народу да пренесете и сликом оне срдачне загрљаје, пољупце, а нарочито ону раздраганост када се опозиција здушно смеје шалама и пошалицама свог духовног вође; иначе, премијера већ описане земље сунца, меда и млека.

Како бих ја волела, рецимо, да је јавност могла да види моменат када се весела група посланика СДС, ојачана њиховим бившим председником, тако од срца насмејала на коментар нашег уваженог премијера и џентлмена, о две даме које се не слажу у свему са његовим мишљењем!

Тај отац, син, муж и брат, наш џентлмен-премијер; рече, како те даме неће нико ни у селу његовом, што је наишло на бурно одобравање џентлмена из опозиције. Наша јавност је заслужила да види овакав спој културе, каваљерства и љубави; у овако софистицираним шалама!

Стога још једном подвлачим значај присуства ваших камера на сваком месту, и у свако време; а не само на седницама парламента када се, ипак, наши џентлемени суспрежу у јавном манифестовању међусобне, дубоке љубави.

Ви знате да ми, као традиционално друштво, немамо обичај да јавно исказујемо емоције, али су зато пријеми згодна прилика да разбијемо тај мит о нашим неемотивним мушкарцима.

У очекивању вашег одговора, другарски вас поздрављам.0 КОМЕНТАРА

  1. 1. Да друга Рајка Васића буде што више у медијима – од дневника до специјалних емисија, од вести до спорта и временске прогнозе. Његово што чешће појављивање убрзаће крах и свевладајуће партије и њене владе.

    Gospodjo Cenic. Rajka ima svakodnevno?
    Gdje ste nam Vi ?

  2. Zezas se Mentoore? A, nije vrijeme za to. Osamuceni smo i besvjesni od usmrdjelog i zagadjenog vazduha u kuci. Ko god pokusava za pocetak da otskrine prozor da ne pocrkamo, spasitelj je. Cini mi se da i ti mozes da rasiris prozor, da proluftamo kucu, da nam se pridigne sa kaljavog poda barem onesvijescena mladost, da ocistimo i operemo , da izbacimo smece koje se nakupilo, da popravimo ono sto se dade popraviti, da pocnemo zivjeti kao ljudi, a ne kao do sada da budemo stoka koju sisaju, cerupaju i kolju i oni izvana, i oni iz kuce koji se smjestili kraj vrata.

Оставите одговор