Све популарнији видео сајтови

Број корисника који гледају цијеле филмове преко Интернета удвостручен је између септембра 2008. и септембра 2009. године. Резултати истраживања тржишта компаније еМаркетер показали су да ће 77% корисника Интернета у Америци до 2014. гледати видео садржаје путем Интернета. У последњих неколико година примјетан је раст популарности гледања видео садржаја на нету, а број оних који […]

среда, јун 16, 2010 / 12:12

Број корисника који гледају цијеле филмове преко Интернета удвостручен је између септембра 2008. и септембра 2009. године.

Резултати истраживања тржишта компаније еМаркетер показали су да ће 77% корисника Интернета у Америци до 2014. гледати видео садржаје путем Интернета.

У последњих неколико година примјетан је раст популарности гледања видео садржаја на нету, а број оних који гледају цијеле филмове преко Интернета је удвостручен од септембра 2008. до септембра 2009. године.

У том периоду је број људи који погледају неки видео запис на Интернету бар једном мјесечно порастао за 11,3 одсто.

Резултати истраживања еМаркетер показали су да је у почетку гледање видео снимака на Интернету подразумијевало кратке записе на сајту ЈуТјубе, а затим су популарне постале телевизијске серије, филмови и преноси спортских догађаја.Оставите одговор