Станко Станић поново изабран за ректора

Станко Станић је нови-стари ректор Универзитета у Бањој Луци, одлучено је данас на првој сједници новог сазива Сената ове високошколске установе. Испоставило се тачним оно што смо јутрос незванично најавили, да ће Станић бити изабран једногласном одлуком 28 чланова Сената. Од три кандидата, Станка Станића, Васе Бојанића и Ивана Шијаковића, тајним гласањем чланови су одабрали […]

среда, мај 16, 2012 / 15:52

Станко Станић је нови-стари ректор Универзитета у Бањој Луци, одлучено је данас на првој сједници новог сазива Сената ове високошколске установе.

Испоставило се тачним оно што смо јутрос незванично најавили, да ће Станић бити изабран једногласном одлуком 28 чланова Сената.

Од три кандидата, Станка Станића, Васе Бојанића и Ивана Шијаковића, тајним гласањем чланови су одабрали продужење мандата Станићу.

На сједници Сената прије избора ректора требали су бити верификовани мандати нових чланова, међу којима има и студената и професора.0 КОМЕНТАРА

 1. Knin, 16.05.2012. 16:16:05 [40083]

  Цака је што је главни играч читаве ове фарсе одустао од ректорске фотеље… Мора да га је старост стигла, треба се и умриати једног дана…

  Некидан у Гласу читам да се разматра увођење јавно-приватног партнерства на неке бањалучких факултета…

  Еврибодиз фајн!

  B-)

 2. SPOONMAN, 16.05.2012. 17:13:52 [40096]

  Вјеровао или не, ја нисам хтио отићи по моју диплому јер нисам хтио да будем дио те параде кича и да се рукујем са шупчинама.

  istina, 16.05.2012. 16:49:18 [40090]

  Него Дроњак, ај да ти мало помогнем око корупције на Универзитету, питај ректора и његовог рођака Кондића како је могуће да се крше услови уписа на мастер студије Економског факултета, па тако са појединци са Комуниколошког и филозофског факултета могу уписати мастер на Економији, а други студенти НЕ?

 3. istina, 16.05.2012. 16:49:18 [40090]

  Такође питај ректора како је могуће да асистент на државном факултету буде неко ко је пропадао у средњој школи, потом је завршио приватни факултет и сад је магистар на ФПН-у?

 4. Ех кад се само сјетим периода од прије 2-3 мјесеца, када сам овдје говорио о Дроњку и његовим „намјерама“, већина је тада осула паљбу по мени…Дроњак, Станић, Касиповић…све је то из исте кухиње!
  До-до нам се опет подсмијава.

 5. Бунтовник, 16.05.2012. 18:56:10 [40106]

  „Ех кад се само сјетим периода од прије 2-3 мјесеца, када сам овдје говорио о Дроњку и његовим „намјерама“, већина је тада осула паљбу по мени…Дроњак, Станић, Касиповић…“

  http://www.youtube.com/watch?v=2Eb1zanaVRg

  B-)

 6. Pa,dobro, jebeš ga ovu bitku su dobili, ajd da nastavimo da guramo stvar do kraja.Nije se ovo moglo presjeći sa 100 komentara i par pojavljivanja na TV.Ajmo sad na blogove, forume, kafane, neka riječ putuje.
  Studenti,znam da je proljeće i da hormoni rade, ali pregrupišite se, stvari na papir i akcija!
  Neće niko drugi.Nemate šta da izgubite, sve su Vam uzeli.

 7. Kada smo vec kod muzickih numera meni je prva asocijacija AZRA:
  iza prozora nemirnog sna
  osjecam njihove sjene
  gledam kako kroz zidove plesu
  kurvini sinovi
  zatvori gubicu nije vrijedna zanata
  istresi gorcinu do kraja
  na strateskim mjestima njihovi ljudi
  kurvini sinovi
  lutke od krvi bez trunke ideje
  ubice na cesti
  losa noc bjezim iz grada
  oni dolaze
  kurvini sinovi
  otisao sam daleko do krajnjih granica

Оставите одговор