Шта АТВ каже сама о себи и свом новом руху

Осим честитки колегама, ми са Фронтал.СРБ можемо додати само да смо саопштење добили латиницом, те да је она унапријеђена у примарно писмо и у самом програму. То не можемо пренебрећи.

уторак, јун 5, 2018 / 17:37

Алтернативна телевизија представила је нови визуелни идентитет , али и ТВ студио опремљен најсавременијом опремом који ће задовољити најизазовније продукцијске и техничке захтјеве. У оквиру новог визуала, тачно у поноћ лансирана је нова платформа АТВ интернет портала.

Поводом овог значајног догађаја за телевизију иза које стоји 21 година успјешног рада и пословања, а која се на медијском тржишту позиционирала као један од регионалних ТВ лидера, емитован је посебан програм из новог продукцијског студија у оквиру којег је свечано представљен нови заштитни знак Алтернативне телевизије.

Након специјалног програма под називом "Боље јутро", уприличен је свечани коктел на којем су се уваженим званицама: представницима привредног, политичког и културног живота обратили директор Алтернативне телевизије Ведран Шкоро и Никола Радовановић, директор маркетинга Интегра инжењеринга
– већинског власника телевизије.

У кратком излагању Шкоро је подсјетио да визуелни идентитет представља лице сваког бизниса и бренда, те да управо на рођендан 4. јуна, Алтернативна телевизија креће са новим "лицем" које представља јавности.
"Нашим новим имиџом, који званично промовишемо на 21. рођендан, симболично отварамо нову страницу, односно нову фазу развоја у раду АТВ-а желећи да и на овај начин обогатимо и унаприједимо нашу комуникацију са гледаоцима и клијентима. Оно што остаје исто јесте наша мисија да увијек будемо на услузи нашим гледаоцима, посвећени њиховим потребама за правовременим и објективним информисањем, образовањем, али и разонодом", истакао је директор Алтернативне телевизије Ведран Шкоро.

Поред честитки поводом свечаности АТВ-а, г-дин Радовановић је пожелио успјех и изразио наду да ће запосленици телевизије успјети да одрже потребну динамичност и проактивност у данашњем времену.

Један од важнијих императива у модернизацији рада телевизије је дигитализација, за коју се посебно залаже власник. Наглашено је да је потребно побољшање радних , технолошко-техничких услова да би запослени могли да одговоре изазовима професије. Већински власник даје пуну подршку тиму на чијем челу стоји Ведран Шкоро, за који вјерује да посједује довољно способности и амбиција да зацртане планове претворе у стварност.

Најављено је да гледаоце Алтернативне телевизије у наредном периоду очекује и нова програмска шема, обогаћена новим, атрактивним тв садржајима.2 КОМЕНТАРА

Оставите одговор