Србија без Радуљице у Литванији

Кошаркашка репрезентација Србије играће на Европском првенству у Литванији без центра Мирослава Радуљице, који је одлучио да залијечи повреде које су га мучиле током сезоне. Радуљица је о својој одлуци обавијестио селектора Душана Ивкопвића, капитена Ненада Крстића и потпредсједника Кошаркашког савеза Србије Дејана Бодирогу, а своју одлуку је подијелио са навијачима путем блога. "Чуо сам […]

четвртак, јун 23, 2011 / 18:41

Кошаркашка репрезентација Србије играће на Европском првенству у Литванији без центра Мирослава Радуљице, који је одлучио да залијечи повреде које су га мучиле током сезоне.

Радуљица је о својој одлуци обавијестио селектора Душана Ивкопвића, капитена Ненада Крстића и потпредсједника Кошаркашког савеза Србије Дејана Бодирогу, а своју одлуку је подијелио са навијачима путем блога.

"Чуо сам једном једну тренерску филозофију да је боље имати здравог и неталентованог играча на терену него талентованог али повређеног играча", Пошто у репрезентацији нема места за неталентоване, сматрам да ни повређеном играчу није место у њој. Из тог разлога морао сам да схватим да не могу стати уз браћу из тима кад се буде певала српска химна у Литванији", саопштио је Радуљица.

Европско првенство у кошарци у Литванији биће одржано од 31. августа до 18. септембра.0 КОМЕНТАРА

  1. Гре’ота, одличан играч…
    Мада и са њим мислим да би га издували на Првенству, превише лоших сезона је иза наших играча, не зна се ко је имао гору, од Тепића до Перовића, а нису се на списку нашли неки момци са сјајним сезонама попут Ракочевића, Миличића, не капирам… И овај мали Владимир Мицов је имао можда и најбољу сезону од свих па га нема, играо финале Италије и одвео Канту који је некада водио наш Бора Станковић у Евролигу… Не можеш ти играче који су имали више изгубљених него убачених лопти током сезоне да убациш у ритам у репрезентацији…
    http://www.youtube.com/watch?v=rIFKW3zWJiY

Оставите одговор