Снима се наставак Отворених врата

На радост многих који су уживали у епизодама серије "Отворена врата", глумица и продуцент Бојана Маљевић саопштила је да је у плану наставак снимања. Глумица и продуцент Бојана Маљевић објавила је на својој Фејсбук страни да је јуче „пала одлука" да се ради нови наставак једне од најбољих серија на овим просторима. "Отворена врата" је […]

понедељак, мај 21, 2012 / 16:36

На радост многих који су уживали у епизодама серије "Отворена врата", глумица и продуцент Бојана Маљевић саопштила је да је у плану наставак снимања.

Глумица и продуцент Бојана Маљевић објавила је на својој Фејсбук страни да је јуче „пала одлука" да се ради нови наставак једне од најбољих серија на овим просторима.

"Отворена врата" је телевизијска серија из 1994. године. Снимљена је у продукцији "Монте Роyал Пицтурес" и Радио-телевизије Србије.

Серија приказује живот савремене грађанске породице у Београду, у току деведесетих година двадесетог века и састоји се од 34 епизоде.

„Одлуку смо донијели Миша Радовић и Биљана Србљановић као коаутори серије и ја као продуцент. Сигурна сам да ћете се томе радовати," написала је Бојана Маљевић.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор