"Сканк Аненси" снима спот у Београду

Британски алтернативни састав "Сканк Аненси" (Skunk Anensie) наступиће 28. јуна у башти Студентског културног центра, а боравак у Београду искористиће за снимање спота за пјесму "My ugly boy". Бенд у Београд долази дан прије концерта како би могли да виде знаменитости града и ‘провјере’ ноћни живот. Бенд остаје и дан послије концерта у Београду гдjе […]

субота, јун 26, 2010 / 23:40

Британски алтернативни састав "Сканк Аненси" (Skunk Anensie) наступиће 28. јуна у башти Студентског културног центра, а боравак у Београду искористиће за снимање спота за пјесму "My ugly boy".

Бенд у Београд долази дан прије концерта како би могли да виде знаменитости града и ‘провјере’ ноћни живот. Бенд остаје и дан послије концерта у Београду гдjе ће снимити спот за нову пјесму.

Организатори су саопштили да су "Сканк Аненси" тражили да им се обезбиједе квалитетна вина, обично и црно пиво, жваке, вегетаријанска предјела, јапански и зелени чај и енергетска пића.

Бенд предвођен тамнопутом пјевачицом Скин, који се деведесетих пробио пјесмама "Selling Jesus", "Hedonism", "Brazen" и "Аll I Want", поново се окупио послије осам година паузе крајем прошле јесени за повратничку турнеју у оквиру које су прије неколико дана наступали у Загребу.Оставите одговор