11:44 Нијемци извиждали Рода Стјуарта у Лајпцигу након што је пружио подршку Зеленском07:59 Жељка: Нестабилност у БиХ не производи Русија, већ муслимански фактор уз помоћ странаца07:56 Столтенберг пријети распоређивањем нуклеарног наоружања према Русији07:53 Гогановић критикује шефа јавно, умјесто да пређе у сусједну канцеларију07:51 Угари су сада добри, не као у Бранково вријеме: Иштван Турци добио награду именовану по Радичевићу07:47 Минић очекује жетву пшенице којој се не може утицати на цијену07:42 Јеленка из САД сматра да крађа није крађа, ако се краде од Русије07:38 Русија ће тражити да се Генерална скупштина УН изјасни о злочинима Њемачке07:36 Василиј Небензја: Украјина мора да призна стварност на бојишту и да јасне гаранције о неутралности07:34 Живадин Јовановић: Запад покушава да своју експанзионистичку политику и агресију свали на друге

Седмица комедије – ЛАЖЉИВАЦ (LIAR LIAR)

Зашто оволико филмова на насловној? Субота је, дан за умјетност, а најављујемо и нову Фронталову акцију. Дивикс за данас: Још једна у дугом низу америчких комедија, које почињу разведеним браком. Што у ширем плану мушко-женских односа, и јесте стожерна тема филмова за смијање. Барем у САД. Главни покретач радње, јесте жеља сина (који и поред […]

субота, август 6, 2011 / 05:24

Зашто оволико филмова на насловној? Субота је, дан за умјетност, а најављујемо и нову Фронталову акцију.

Дивикс за данас:

Још једна у дугом низу америчких комедија, које почињу разведеним браком. Што у ширем плану мушко-женских односа, и јесте стожерна тема филмова за смијање. Барем у САД.

Главни покретач радње, јесте жеља сина (који и поред развода луди за татом) да му отац не каже ни једну лаж. Барем један дан. То се показује као ноћна мора у животу адвоката. Најгоре је када га неко нешто пита. Пошто лупне, он потом покуша и да се исправи, у још смјешније искрену неукусност. То повремено буди трбоболне нападе смијеха.

Класична комедија са Џимом Керијем, који би био смјешан и у било којој другој ситуацији. Или сценарију. Морална поука вреба иза сваког словца, те одвјетник пролази кроз чистилиште. Приморан је да добије случај говорећи искључиво истину, а читав је живот засновао на лажи.

Због жеље да син има оца, жена му се премишљала да ли да се одсели са другим човјеком. Сад је одлучила. Он мора стићи авион у којем му одлијеће породица, и чини то спектакуларно.

Завршава се наредним рођенданом. Мама и тата се пољубе у мраку, па питају сина је ли то замислио да се помире.

Није, каже, неку играчку.

(Редитељ: Том Шадијак; Улоге: Џим Кери, Мора Тирни, Џастин Купер)Оставите одговор