Седмица 2. наставака: АМЕРИЧКО ВЈЕНЧАЊЕ (AMERICAN WEDDING)

Наставак серијала, који је донио велике паре учесницима у сценарију. И онима иза камера. Ни овај пут нијесу изостале сцене са источном Европом, и њеним обичајима. Жене из овог чудног дијела свијета су сексуално хиперактивне, поготово на Американце. Што можда и није лаж, само неки од нас нијесу Американци. Па то, на општу жалост, не […]

недеља, јун 12, 2011 / 07:27

Наставак серијала, који је донио велике паре учесницима у сценарију. И онима иза камера.

Ни овај пут нијесу изостале сцене са источном Европом, и њеним обичајима. Жене из овог чудног дијела свијета су сексуално хиперактивне, поготово на Американце. Што можда и није лаж, само неки од нас нијесу Американци. Па то, на општу жалост, не можемо провјерити.

Далеко мање смијешан од Америчке пите, са мало већом количином породично-другарског полета. У овај наставак је укључена и еманципација љубитеља истополних коитуса, те додатна комика долази одатле.

Основа је у томе да најгори дечко из друштва, жели учинити све како би дошао на свадбу свог пријатеља; а потом је растурио, јер је један од паћеника који се идентификује са Партибрејкерсима.

У међувремену се заљуби у младину сестру, којој су досадили интелектуалци. Не знајући то, претварао се да је добар и начитан дечко. Успут ушавши у ривалитет са средњошколским колегом, који му је на крају оба наставка креснуо стару (дакле и у овом). Једну фину МИЛФ-госпођу.

Уобичајени извори комике и још један стуб друштва, које је за овај филм одговорно.

(Редитељ: Џеси Дилан; Улоге: Џејсон Бигс, Шон Вилијам Скот, Алисон Ханиган)Оставите одговор