СББ и СДА: Заједно на свим нивоима

Лидери Странке демократске акције /СДА/ и Савеза за бољу будућност /СББ/ БиХ Бакир Изетбеговић и Фахрудин Радончић закључили су на данашњем састанку у Сарајеву да ове двије странке иду у коалициони савез на свим нивоима. “Конкретно је договорено да се иде у коалициони савез СДА и СББ-а БиХ на свим нивоима”, изјавио је новинарима лидер […]

среда, октобар 14, 2015 / 19:14

Лидери Странке демократске акције /СДА/ и Савеза за бољу будућност /СББ/ БиХ Бакир Изетбеговић и Фахрудин Радончић закључили су на данашњем састанку у Сарајеву да ове двије странке иду у коалициони савез на свим нивоима.

“Конкретно је договорено да се иде у коалициони савез СДА и СББ-а БиХ на свим нивоима”, изјавио је новинарима лидер СББ-а Фахрудин Радончић након састанка у Предсједништву БиХ.

На питање да ли то подразумијева да ће СББ БиХ ући у Савјет министара БиХ, Радончић је рекао да је у овом тренутку најбоље да се консолидује стање у Федерацији БиХ /ФБиХ/.

“Мислим да је у овом тренутку најважније да консолидујемо стање у ФБиХ. Видјели сте да смо врло брзо донијели десетак закона за петнаестак дана, донијећемо још 10 или 15 врло важних закона, односно нацрте и усвојити у ФБиХ. Идемо на стабилизовање кантона и, наравно, након тога ићи ће се и на ниво БиХ”, рекао је Радончић.

Он је додао да се нада да ће коалициони споразум између СДА и СББ-а БиХ бити потписан већ наредне седмице.0 КОМЕНТАРА

  1. Ovo su trenutno dva najveca hochstaplera u BiH.Vjerovatno su se dogovorili da podijele carstvo i da se vise ne prozivaju.Sta ce se desiti moze se procitati u Avazu koji vec duze vrijeme ne pise o Bakirovim mutnim radnjama a i ovaj seljak iz Gusinja bi trebao da proda imovinu i da kupi veliko stado ovaca u Gusinju i tamo negdje posije polja bijelim prahom.Mogao bi da povede i Bakira a prdadzija iz Laktasa bi ih zabavljao sviranjem zu K.pardon zu frulu.

Оставите одговор