Русија објаснила неке ствари Чешкој

Репрезентација Русије потврдила је претпоставке да би могла да изненади на ЕП, доминантном представом и убједљивом побједом над Чешком 4:1 на старту првенства. Руси су већ у првих 25 минута разбили ривала, а бриљантна сарадња Зенитовог триа Аршавин-Широков-Кержаков омогућила је Дзагоеву и Широкову да погоде за 2:0. Чеси су се реорганизовали и у 52. минуту […]

петак, јун 8, 2012 / 22:37

Репрезентација Русије потврдила је претпоставке да би могла да изненади на ЕП, доминантном представом и убједљивом побједом над Чешком 4:1 на старту првенства.

Руси су већ у првих 25 минута разбили ривала, а бриљантна сарадња Зенитовог триа Аршавин-Широков-Кержаков омогућила је Дзагоеву и Широкову да погоде за 2:0.

Чеси су се реорганизовали и у 52. минуту голом Пилара вратили се у игру. Услиједило је надигравање у наредних пола сата, а онда су Руси "бомбама" Џагоева и Пављученка у три минута срушили Чехе.


RuCZ41Hi by Preoperumzn

Реми Пољске и Грчке у првом мечу промовисао је Русе у лидере групе А после утакмица првог кола. У суботу су на програму дуели у групи Б, а састају се Холандија – Данска, и у првом великом дербију Њемачка – Португал.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор