Роналдо обећао да неће отићи у Манчестер Сити

Најскупљи фудбалер у историји Кристијано Роналдо изјавио је данас да сигурно неће напустити Реал Мадрид, упркос намјери Манчестер Ситија да га за невјероватних 170 милиона евра доведе у своје редове. „Дајем ријеч да нећу напустити Мадрид. Спреман сам већ данас да потпишем десетогодишњи уговор са Реалом. Могу ли да промјеним одлуку? Наравно, са фудбалерима се […]

уторак, јун 14, 2011 / 13:02

Најскупљи фудбалер у историји Кристијано Роналдо изјавио је данас да сигурно неће напустити Реал Мадрид, упркос намјери Манчестер Ситија да га за невјероватних 170 милиона евра доведе у своје редове.

„Дајем ријеч да нећу напустити Мадрид. Спреман сам већ данас да потпишем десетогодишњи уговор са Реалом. Могу ли да промјеним одлуку? Наравно, са фудбалерима се никад не зна где ће на крају завршити”, рекао је Роналдо, и тако додатно подгријао приче о повратку на Острво.

Пре два дана шпански медији су објавили како је Португалац од челника Ситија наводно захтјевао плату од 400.000 фунти недељно, дрес са бројем седам и капитенску траку.

У недавно завршеној сезони Роналдо је постигао 40 голова и оборио рекорд шпанског шампионата, док је његов клуб трећу годину узастопно завршио иза Барселоне.Оставите одговор