Роналдињо напустио тренинг камп Милана

Бразилски фудбалски интернационалац Роналдињо напустио је jуче тренинг камп Милана у Дубаију и допутовао у Бразил, гдје намјерава да настави каријеру. Тренер Милана Масимилијано Алегри потврдио је да је својевремено најбољи фудбалер свијета добио дозволу „росо нера” да преговара о трансферу у неки од бразилских клубова. Како пише бразилска штампа, за Роналдиња су заинтересовани Гремио, […]

понедељак, јануар 3, 2011 / 18:20

Бразилски фудбалски интернационалац Роналдињо напустио је jуче тренинг камп Милана у Дубаију и допутовао у Бразил, гдје намјерава да настави каријеру.

Тренер Милана Масимилијано Алегри потврдио је да је својевремено најбољи фудбалер свијета добио дозволу „росо нера” да преговара о трансферу у неки од бразилских клубова.

Како пише бразилска штампа, за Роналдиња су заинтересовани Гремио, Фламенго и Палмеирас, али је питање да ли до трансфера може да дође у овом тренутку, јер је потпредсједник Милана Адријано Галијани изјавио да свог нападача неће пустити за мање од осам милиона евра.

Мало је, међутим, вјероватно да би Милан могао да добије толико новца за играча коме уговор истиче у јуну ове године, па се препоставља да ће Роналдињо бити продат за много мање новца.Оставите одговор