Реплика вјенчанице Кејт Мидлтон 200 долара

ПЕКИНГ- Само неколико часова након што су гледаоци широм свијета видјели дугоочекивану вјенчаницу Кејт Мидлтон на њеном вјенчању са принцом Вилијемом, кинески кројачи су објавили продају копију хаљине по цијени од 200 долара, пише кинески дневник "Чајна дејли". Кинески дизајнери и кројачи урадили су копију након пажљивог прегледа видеоснимка краљевског вјенчања у Лондону крајем прошле […]

уторак, мај 3, 2011 / 17:00

ПЕКИНГ- Само неколико часова након што су гледаоци широм свијета видјели дугоочекивану вјенчаницу Кејт Мидлтон на њеном вјенчању са принцом Вилијемом, кинески кројачи су објавили продају копију хаљине по цијени од 200 долара, пише кинески дневник "Чајна дејли".

Кинески дизајнери и кројачи урадили су копију након пажљивог прегледа видеоснимка краљевског вјенчања у Лондону крајем прошле седмице.

Продавнице вјенчаница и разне интернет странице широм Кине почеле су да примају наруџбе за вјенчаницу одмах у суботу ујутро само неколико часова након вјенчања.

"Дневно нас најмање 20 пута зову у вези са вјенчаницом. Узимајући то у обзир, вјенчаница ће се продавати врло добро", рекао је власник продавнице вјенчаница Чен Сумиао.

Кинескиња Жао Тингтинг, која се удала само 36 часова након свадбе Кејт и Вилијема, постала је прва млада у копији вјенчанице.

Њен изабраник Ванг Ђијаванг носио је копију црвене униформе принца Вилијема.Оставите одговор