Рамбо Амадеус у Клубу студената Бања Лука

У петак 25. априла са почетком у 22 часа, у Клубу студената Бања Лука, очекује вас наступ Евровизијске звијезде и транзиционог свјетског мега цара – Рамба Амадеуса. Улазнице у претпродаји се могу купити по цијени од 7 КМ сваки дан у КСБ-у или кафеу "Шестица" као и у Пекам пабу и Студентском парламенту. На дан […]

среда, април 23, 2014 / 13:12

У петак 25. априла са почетком у 22 часа, у Клубу студената Бања Лука, очекује вас наступ Евровизијске звијезде и транзиционог свјетског мега цара – Рамба Амадеуса.

Улазнице у претпродаји се могу купити по цијени од 7 КМ сваки дан у КСБ-у или кафеу "Шестица" као и у Пекам пабу и Студентском парламенту. На дан концерта, улазница ће коштати 10 КМ.

Плус предавање на добошу

Дан након концерта, у суботу, 26.априла у 17 часова у Пекам пабу познати бубњар Игор Малешевић одржаће Бубњарску радионицу.

Игор Малешевић, као студијски и концертни музичар сарадјивао је са многим појединцима и групама у Југославији ( Васил Хаџиманов бенд, Бел темпо, 357, Гру, Дамар трио, Петар Јелић, Слађана Милошевић, Здравко Чолић, Ју група)Оставите одговор