Рајко Васић: Одбранићемо све општине, и побиједити гдје никад нисмо

Генерални секретар СНСД Рајко Васић изјавио је у емисији Пресинг на РТРС да ће СНСД сигурно славити у Бањој Луци, као и у општинама у којима су на до сада на власти. Васић сматра да ће СНСД у Бањој Луци освојити више од 43 хиљаде гласова, колико су освојили на прошлим изборима. – Остаћемо на […]

понедељак, јун 18, 2012 / 21:30

Генерални секретар СНСД Рајко Васић изјавио је у емисији Пресинг на РТРС да ће СНСД сигурно славити у Бањој Луци, као и у општинама у којима су на до сада на власти.

Васић сматра да ће СНСД у Бањој Луци освојити више од 43 хиљаде гласова, колико су освојили на прошлим изборима.

– Остаћемо на власти у општинама у којима смо тренутно на власти, плус три у федерацији гдје смо на власти, и у једној гдје нисмо, а убијеђен сам да ћемо побиједити у 50 одсто општина у којима никад нисмо били на власти – рекао је Васић.

Он је додао да је једина опозиција СДС, док су остали интересне групе, који су покушали ову странку поклопити у њихову коалицију, да би након остајања без подршке СДС потписали коалицију са самим собом. Након ових ријечи, СДС кандидат за градоначелника Бање Луке Ненад Стевандић је замолио Васића да их више не хвали, јер је то једини начин на којим им може нашкодити.0 КОМЕНТАРА

  1. Ne pjevaju dzaba pod satrama zadrigli tipovi sa flasama piva u rukoma: Ne moze nam niko nista..

    Inace jedini detalj vrijedan paznje u navedenoj emisiji po mom misljenju je iznosenje cinjenice gdje je privredni potencijal B.Luke u odnosu na Gracanicu.
    Na zalost nece se mnogo njih zapitati : M.Delic – Pa ljudi moji je li to moguce…

Оставите одговор