Пусти Костајницу: СДС за заједнички наступ СЗП на локалу

Савез за промјене на предстојећим локалним изборима имаће јединствен наступ, одлучио је данас Главни одбор Српске демократске странке /СДС/ у Теслићу. Предсједник Главног одбора СДС Милан Миличевић рекао је новинарима да ће заједнички наступ Савеза за промјене бити формализован у понедјељак, 28. децембра, потписивањем меморандума. Он истиче да ће у свим локалним заједницама као Савез […]

субота, децембар 26, 2015 / 14:21

Савез за промјене на предстојећим локалним изборима имаће јединствен наступ, одлучио је данас Главни одбор Српске демократске странке /СДС/ у Теслићу.

Предсједник Главног одбора СДС Милан Миличевић рекао је новинарима да ће заједнички наступ Савеза за промјене бити формализован у понедјељак, 28. децембра, потписивањем меморандума.

Он истиче да ће у свим локалним заједницама као Савез за промјене имати заједничке кандидате за начелнике и градоначелнике.

"То је још један доказ да Савез за промјене наступа јединствено и да може и има снагу да у предстојећем периоду, а нарочито на локалним изборима, побиједи у већини локалних заједница у Републици Српској", оцијенио је Миличевић.Оставите одговор