Пожари код Книна: Најавио их непознати "српски револуционар"

Сплитска полиција утврдила је да је позив у редакцију Слободне Далмације, у којем је непозната особа у петак рекла да "у име Српског револуционарног покрета преузима одговорност за изазивање пожара у касарни код Книна", упућен из Њемачке. Власник броја с којег је упућен позив за сада се не доводи у везу с тим чином, објавио […]

недеља, септембар 18, 2011 / 19:21

Сплитска полиција утврдила је да је позив у редакцију Слободне Далмације, у којем је непозната особа у петак рекла да "у име Српског револуционарног покрета преузима одговорност за изазивање пожара у касарни код Книна", упућен из Њемачке.

Власник броја с којег је упућен позив за сада се не доводи у везу с тим чином, објавио је данас сплитски дневник на свом порталу.

У полицији су новинарима рекли да на случају ради и Интерпол.

Слободна Далмација објавила је јуче да их је непознати мушкарац у петак назвао с прикривеног броја и у име "Српског револуционарног покрета" преузео одговорност за пожар у војном складишту код Книна.

Он је, како је објавио дневник, рекао да ће напасти полицијску станицу, не прецизиравши коју, опсовао и прекинио везу.

Пожар на подручју Падјана код Книна избио је у уторак и проширио се на војно складиште где је дошло до детонација заосталих минско-експолозвних средстава.

Због опасности из Книна је било евакуисано више од 200 углавном старијих становника.0 КОМЕНТАРА

  1. Nadam se da vam je unisteno ono sto ste mufte dobili padom Krajine. Kako doslo, tako i otislo. A najlakse je sad Srbe optuzivati za to. Mozda i sume oko Trebinja pale lica druge nacionalnosti iz nekih svojih razloga, a mozda od svega toga zaista nema nista jer ih je zapalio neko drugi iz drugih razloga slucajno ili namjerno. O svemu tome mozemo sad teoretisati koliko hocemo.

Оставите одговор