Популациона политика- коначно рјешење

Читам да грађани у САД-у неће, не знам за Обаму, да помогну жени која је вјештачком оплодњом родила осморке, а већ има шестеро дјеце. Надам се да ће о овом случају да буде обавјештен Предсједник РС Рајко Кузмановић, па ако му је претеко неки орден, ето прилике за још једно сликање. Онда их све преобратимо […]

среда, фебруар 25, 2009 / 10:36

Читам да грађани у САД-у неће, не знам за Обаму, да помогну жени која је вјештачком оплодњом родила осморке, а већ има шестеро дјеце. Надам се да ће о овом случају да буде обавјештен Предсједник РС Рајко Кузмановић, па ако му је претеко неки орден, ето прилике за још једно сликање. Онда их све преобратимо у православље, и пошаљемо да живе у Херцеговину и повећамо густину насељености.

Имајући горе написано у виду, ево рјешења за подизање наталитета у Републици Српској. Умјесто да се дјеца „праве" природним путем по шест мјесеци, па онда имамо јал’ једно, јал’ двоје, требало би да Народна скупштина донесе Закон о обавезној вјештачкој оплодњи свих пунољетних Српкиња. Вјештачком оплодњом би могли постићи да имамо у просјеку најмање четвроке, а можда и више.

Овим би престала потреба за комисијом која се бави развојем популационе стратегије, а допринијели бисмо и већем запошљавању медицинских сестара, психолога и педагога. Ево и како.

Пошто је тешко бринути се истовремено о више дјеце, држава би запослила све поменуте професије са бироа (као приправнике), да асистирају новопеченим мајкама. Тада би мајке, чиле и одморне, могле да се посвете својој многобројној дјечици, и пружити им сву потребну љубав и пажњу. Док би се њихови помагачи и помагачице бавили сређивањем куће, кухањем ручка, прањем веша, али и стручним савјетима. Не би ни каријера трпила, за све би се нашло времена.

Мужеви, нисам сигуран да их можемо назвати и очевима, би радили по дванаест сати, да би држава могла све то да исфинансира. Тако уморни, касно би долазили кући и ишли право у кревет, чиме би се самњио и проценат насиља у породици. Ето још једне користи за заједницу.

Ако би то кренуло како треба, могли бисмо "живу силу" извозити на Запад који и онако кубури са становништвом.

Морате признати да план уопште није лош!?

Имам само једну недоумицу, да ли дјеца настала вјештачком оплодњом подпадају под "дефиницију" првобитног гријеха. Ваљда он зна?Оставите одговор