Помозимо породици Гајић

Тешко болесна Драгица Гајић (46) живи на рубу егзистенције са двије ћерке у бањалучком насељу Чесма. У вријеме изборне кампање када нам политичари обећавају бољитак и напредак, забрињавајућа је чињеница да постоје многи који немају времена да чекају да та обећања постану стварност. Једна од њих је самохрана мајка двије средњошколке Драгица Гајић (46) из […]

петак, октобар 12, 2012 / 10:32

Тешко болесна Драгица Гајић (46) живи на рубу егзистенције са двије ћерке у бањалучком насељу Чесма.

У вријеме изборне кампање када нам политичари обећавају бољитак и напредак, забрињавајућа је чињеница да постоје многи који немају времена да чекају да та обећања постану стварност.

Једна од њих је самохрана мајка двије средњошколке Драгица Гајић (46) из Чесме која болује од цисте на мозгу и сужења кичмене мождине за шта јој је потребна рехабилитација у Центру “Мирослав Зотовић”.

У тешкој финансијској ситуацији у којој се налази, није у стању да приушти лијечење ни терапију, као ни да својим дјевојчицама и себи обезбиједи основне животне потребе: храну и кров над главом.

Сестре Гајић не муче обични проблеми, већ како остати добар ђак само са свеском и оловком и како да и поред школских обавеза брину о домаћинству.

Уколико сте у могућности да помогнете породици Гајић, то можете учинити и уплатом на рачун Новој банци:555-280-10107095-17.

Акција помоћи породици Гајић покренута на друштвеним мрежама на иницијативу Драгане Татић, доказ је да хуманост у нашем друштву још није ишчезла.Оставите одговор