Почиње писање закона о приходима и имовини Војводине

НОВИ САД- Предсједник Радне групе за израду закона о приходима и имовини Војводине Бојан Костреш изразио је очекивање да би нацрти тих законских аката требало да буду завршени у року од 45 до 90 дана. "Очекујем да Радна група добије мандат да у року од 45 до 90 дана припреми нацрте закона о имовини и […]

субота, април 16, 2011 / 11:28

НОВИ САД- Предсједник Радне групе за израду закона о приходима и имовини Војводине Бојан Костреш изразио је очекивање да би нацрти тих законских аката требало да буду завршени у року од 45 до 90 дана.

"Очекујем да Радна група добије мандат да у року од 45 до 90 дана припреми нацрте закона о имовини и приходима Војводине, после чега би их брзо усвојила Влада Србије и упутила на разматрање републичком парламенту", изјавио је Костреш за новосадски "Дневник".

Према сазнањима овог листа, у Београду је јуче формирана Радна група за израду ових закона у коју су осим Костреша, иначе замјеника предсједника Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ), ушли и представници покрајинске Владе Србије.

Премијер Србије Мирко Цветковић и лидер Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак недавно су постигли договор о неопходности израде закона о имовини и приходима покрајине.Оставите одговор