Почело снимање филма у Требињу

ТРЕБИЊЕ – У Требињу је почело снимање филма "ТНТ велика летња авантура", наставак тинејџерске серије "Тотално нови талас" који је урадила "Рекреативна продукција" из Београда и чије емитовање треба да почне наредног месеца. У Требињу ће бити снимљена четвртина овог филмског остварења који говори о животу "фејсбук" генерације, који "Рекреативна продукција" ради у сарадњи са […]

уторак, септембар 14, 2010 / 15:03

ТРЕБИЊЕ – У Требињу је почело снимање филма "ТНТ велика летња авантура", наставак тинејџерске серије "Тотално нови талас" који је урадила "Рекреативна продукција" из Београда и чије емитовање треба да почне наредног месеца.

У Требињу ће бити снимљена четвртина овог филмског остварења који говори о животу "фејсбук" генерације, који "Рекреативна продукција" ради у сарадњи са бањалучком агенцијом "Акваријус", док се остатак снима у Бањој Луци и Београду.

Филм је савремена прича о младићу из Београда који долази код свог рођака у Требиње. Двојица младића крену заједно за Бањалуку и током путовања пролазе кроз различите авантуре.

Режисер и сценариста Милорад Милинковић каже да је Требиње изабарно за снимање јер се у овом граду могу урадити најљепши кадрови у РС.

Осим младих глумаца из РС, у филму гостују Никола Којо, Жика Тодоровић, Никола Пејаковић и Марко Живић.Оставите одговор