21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Плејбојев маркетинг: Апликација за оне који читају, а не гледају

Плејбој магазин открио је нову апликацију за АјФон, међутим, уколико очекујете да видите слике, преварили сте се. Нова апликација неће садржати фотографије нагих девојака и намењена је свима онима који су овај магазин куповали „само због текстова“. Апликација ће садржати и посебне текстове који неће бити објављени у магазину, најбоље текстове из последњег броја као […]

среда, 3 априла, 2013 / 10:44

Плејбој магазин открио је нову апликацију за АјФон, међутим, уколико очекујете да видите слике, преварили сте се.

Нова апликација неће садржати фотографије нагих девојака и намењена је свима онима који су овај магазин куповали „само због текстова“.

Апликација ће садржати и посебне текстове који неће бити објављени у магазину, најбоље текстове из последњег броја као и мноштво фотографија на којима ће дјевојке бити обучене.

„Нова апликација нуди само оно најбоље што Плејбој има да понуди, интелигентан садржај и провокативне теме које су у складу са стилом модерног мушкарца“, изјавио је Скот Фландерс, извршни директор компаније.