Пијани Алкалај скривио удес?

Код лица чији су иницијали А.С, које је учествовало у саобраћајној незгоди у Алипашиној улици у Сарајеву, у којој је лакше је повријеђена особа Б.М, утврђено је присуство алкохола у организму, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево. МУП Кантона Сарајево саопштио је да су у синоћњем судару шкоде октавије, којом је управљао А.С. и аудија […]

понедељак, јануар 16, 2012 / 16:42

Код лица чији су иницијали А.С, које је учествовало у саобраћајној незгоди у Алипашиној улици у Сарајеву, у којој је лакше је повријеђена особа Б.М, утврђено је присуство алкохола у организму, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

МУП Кантона Сарајево саопштио је да су у синоћњем судару шкоде октавије, којом је управљао А.С. и аудија А-4, којом је управљала Б.М, причињена и материјална штета на возилима, а лакше повријеђеној Б.М. у Клиничком центру Кошево указана је љекарска помоћ.

Извршеним алкотестирањем код А.С. утврђено је присуство алкохола у организму, док је алкотест код Б.М. био негативан.

О овом догађају обавијештен је тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву, а увиђај су обавили службеници МУП-а Кантона Сарајево и судски вјештак саобраћајне струке.

Полицијски службеници раде на документовању овог догађаја.

“Дневни аваз” је објавио да је министар иностраних послова БиХ Свен Алкалај синоћ у близини зграде Владе Федерације БиХ учествовао у саобраћајној незгоди у којој је лакше повријеђена Маја Бабајић, која се налазила у другом возилу.

Бабајићева тврди да је Алкалај био пијан, те да је након овог инцидента напустио мјесто несреће у сарајевској улици Алипашина.

Према њеним ријечима, Алкалај је управљајући возилом шкода октавија скренуо са пута и ударио у њен аутомобил ауди 4, који је стајао у мјесту, у средњој траци.

Алкалај је негирао да је био пијан, а окривио је Бабајићеву да је прешла на његову страну и скривила удес.Оставите одговор