Перенчевић: ДНС продужио живот СНСД-у у Лакташима

Споразум између СНСД-а и ДНС-а у Лакташима је корак назад и катастрофа за ову општину, рекао је члан Општинског одбора СДС Лакташи и кандидат за начелника ове странке на прошлим Локалним изборима.

уторак, новембар 13, 2012 / 16:14

Милован Тополовић, предсједник Општинског одбора СНСД Лакташи и Саша Панић, предсједник Општинског одбора ДНС Лакташи потписали су прошле седмице у Лакташима Споразум о постизборној сарадњи Савеза независних социјалдемократа и Демократског народног савеза, чиме је у Скупштини општине Лакташи потврђена коалиција између ове двије политичке странке.

Перенчевић подсјећа да је СНСД управо у Лакташима изгубио највише гласова и да је опозиција имала шансу да формира скупштинску већину, што би значило и крај СНСД-а.

"Обећао сам у предизборној кампањи да ће СНСД, на нивоу Републике Српске, управо у Лакташима изгубити највећи број гласова и да ће опозиција послије дванаест година срушити апсолутну власт Милорада Додика у овој општини. То се и догодило. Само СДС је освојио дупло више мандата него што је имао у протекле четири године. СНСД је са 72% подршке 2008. године пао на далеко испод 50% и са тим изгубио апсолутну већину. Био сам сигуран у успјех опозиције и не могу рећи да сам и у једном тренутку помислио да би неко од опозиционих странака скупио толико храбрости и послије избора поново дао подршку Савезу такозваних социјалдемократа.

Перенчевић истиче да се крај СНСД-а могао догодити управо у Лакташима, али да то ДНС није допустио. Нисам сигуран да ће се ДНС и њихов Предсједник Општинског одбора моћи носити са тим, јер ће, за лошу политику у наредне четири године, бити једнако одговорни као и СНСД, рекао је Перенчевић.0 КОМЕНТАРА

 1. Marko je svakoj vlasti bio podguzna muva. Da je bio ziv za vrijeme endehazije telalio bi gradom Za dom spremni, Da je bio za vrijeme turske okupacije, telalio bi: aferim cestiti veziru, u titino doba je pjevao i zaklinjao se njemu cinkajuci Prijedorcane,a sada za vrijeme ove tiranije spasavajuci je za brdo para, a ima ih i vise nego njegov hamuz procerda, opet lize smrdljiva dupeta korisnog idiota.Crknuce lizuci tudja govna.Marko, daj budi makar jedan dan covjek, slomi lizalicu usranu, umri muski. Gadis se normalnim ljudima. Da nije tako, ne bi morao na proslim izborima uza se da imas 5. neplan i muckove. Imao bi oko sebe cestite i normalne ljude. Gadis li se sam sebi , povracas li od samoga sebe?

 2. Осим ових ушупно подгузних буба из ДНС-а, један од криваца за опстанак на власти СНСД-а у нашој општини је и горе интервјуисани лажни цар Жељо Мали.Једини кандидат за начелника који је добио мање гласова него одборничка листа његове странке,што ће рећи да добар број људи из СДС-а није гласао за њега.Видјела жаба да се коњ подкива па и она дигла ногу.

 3. Bijeli listić:

  Da tačno je da je SNSD pao u Laktašima, ali to nema apsolutno nikakve veze sa g. Perenčevićem(SDS), a ni sa g. Vojinovićem(VOZI MIŠKO). Ovo je jedan tihi bunt građana koji su davno prepoznali loše upravljanje Laktašima od strane SNSD-a i mole vrh SDS-a, DNS-a, DP-a i ostalih partija da nam pruže iprikoliko dobrog kandidata da se vlast promjeni. Nažalost to nisu uradili, dali su nam Perenčevića kojeg ne znamo, pa za njega nismo glasali, Vojinovića kojeg znamo pa za njega zbog toga nismo glasali, pa je na kraju opet pobijedio Topolović uz parolu “najmanje smrdim“.

 4. Живим на општини Лакташи и знам добро овдашње прилике. Политика јесте курва, а на овој општини је она мало жешћа курвештина…

  У мојој улици нема расвјете на најбогатијој мјесној заједници у Републици (Трн), само зато што је цијела улица опозициона. А, што се тиче буџета општине он је био 45 милона км прије доласка СНСД-а, а сада је 18 милона. Зар то није довољан доказ о пљачки која се овдје догодила.

  Неко ће рећи криза, али оне фирме које су одавде извозиле своју робу у ЕУ извозе и даље и још више, али пара нема. На овој општини која је једним дијелом наслоњена на равно и плодно Лијевче поље поврће се „увози“ са пијаце из Бања Луке, умјесто да одавде иде поврће по цијелој РС. B-) Овдје је буџет за културу 4000 км.

  Овдје имамо аеродром само за званичнике који једини путују с њега и понеки путник са БХ ејрлајнз који на Маховљане слијеће у пропутовању. Овдје је СНСД узео власт почетком овог вијека и нема намјеру сићи иако су резултати добри само за власт, а остали имају избор да буду подгузне буве или да селе.

  У овој општини расте број незапослених јер се уздају у струку, а нису политички обојени и то им се приписује као „гријех“! Ова општина по свим природним ресурсима има шансу да буде као једна од Швицарских општина истог габарита да није корупције и непотизма.

  Набрајати се може у бесвијест, али људи овдје имају наметнут образац да је политика једина „производна грана која даје резултате“ иначе се остаје бе посла и егзистенције ако се то тако не схвата! B-) Тај образац одавде је примјењен на цијелу РС и зато нам и јесте тако како не би требало бити ни у најгорем сну.

  Овдје људи не желе видјети пропаст која поткопава садашњост и будућност јер им је политика пласирала обећања да нема другог пута осим оног који је поплочан добрим намјерама али иде само до пакла…

  Када све то једног дана ђаво однесе ја ћу бити тај који је све то прогнозирао и то ће ми на неки начин бити утјеха и можда ће једног дана доћи генерација која ће се позвати на оно што сам писао и дубоко то простудирати са намјером часном да се учећи на томе та врста злог тоталитаризма никада више не понови.

  Просвијетли једном Боже овај народ памећу па да се усправи у својој човјечијој, духовној и моралној величини као примјер оном првобитном узору ради којег је човјек и створен….

 5. NOIR

  Волио бих да напишем нешто друго, али ово ме жуља! Људи не схватају да је ово вријеме припреме за наредну генерацију, а не да је то трошење свега живог као да ће се све угасити послије њих!

  Ови политичари префарбане комуњаре су изашли из најгоре реторте историје и активирани су да раде од наших најбруталнијих непријатеља.

  Они лажима купују вријеме, а при томе узимају оно што им никако не би требало припасти.

  Нама предстоји мукотрпна и тешка борба са „невидљивима“ али не и непобједивима.

  Они имају најозлоглашеније инструменте на свијету, а наша побједа ће бити утолико већа и слађа кад их се једног дана курталемо.

  На нашој страни су космички закони и сам Бог, а они имају само отет новац и ђавола који на крају риче увијек губи.

  Терапија за неодговорне, непоштене, подле, зле и примитивне деспоте је читање Његоша и то његово дјело Луча микрокозма у којој је вјерно насликана побједа велике небеске војске анђела наспрам ђаволових војвода.

  Када се једном човјек сусретне са божанском љепотом онда никаква лаж не може више да га разувјери да она не постоји.

  Највећи злочинци на свијету одржавају домаће злочинце и то овако раде:http://www.frontal.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=3&idnovost=27481

Оставите одговор