Партизанов повратник вјерује у одбрану дупле круне

Нападач Партизана Ламин Дијара оцјенио је данас да актуелни шампион Србије има квалитетну екипу, способну да наредне сезоне одбрани "дуплу круну”. „Партизан је велики клуб, а ја сам свјестан да навијачи од мене очекују голове. Нисам још потпуно спреман, али ћу све учинити да се радом наметнем тренеру Александру Станојевићу”, изјавио је сенегалски интернационалац, који […]

уторак, јун 14, 2011 / 22:06

Нападач Партизана Ламин Дијара оцјенио је данас да актуелни шампион Србије има квалитетну екипу, способну да наредне сезоне одбрани "дуплу круну”.

„Партизан је велики клуб, а ја сам свјестан да навијачи од мене очекују голове. Нисам још потпуно спреман, али ћу све учинити да се радом наметнем тренеру Александру Станојевићу”, изјавио је сенегалски интернационалац, који се међу „црно-беле” вратио са позајмице из Емирата.

Дијара је приликом промоције новог дреса Партизана на платоу испред Југословенског драмског позоришта истакао да се радује повратку у Београд.

„Свиђа ми се нови клупски дрес и веселим се повратку међу другове. Ипак, окупиран сам оним што ме очекује, јер предстоје напорне припреме. Кроз отприлике мјесец дана видјећемо у каквој сам форми и како ће изгледати мој нови сусрет са вјерним навијачима”, рекао је Дијара, који се у понедељак поподне прикључио екипи у Спортском центру „Земунело”.

Тренер Станојевић је на почетку припрема за нову сезону окупио је 24 играча, док ће се фудбалери који су имали репрезентативне обавезе (Миљковић, Камара, Петровић и Савић) прикључити екипи 19. јуна.Оставите одговор