Партизан прати договоре у НБА и чека појачања

Тренер српског првака каже да је довођење крилног центра из САД у директној вези са исходом преговора који се ових дана воде у Њујорку. Како је рекао комесар НБА лиге Дејвид Штерн, ово су дани у којима се "ломи" читава НБА сезона 2011/12. Преговори челника лиге, власника тимова и синдиката играча не иду у позитивном […]

уторак, октобар 4, 2011 / 10:25

Тренер српског првака каже да је довођење крилног центра из САД у директној вези са исходом преговора који се ових дана воде у Њујорку.

Како је рекао комесар НБА лиге Дејвид Штерн, ово су дани у којима се "ломи" читава НБА сезона 2011/12.

Преговори челника лиге, власника тимова и синдиката играча не иду у позитивном правцу, али шанса још постоји и за ту сламку се тренутно држе многи.

Из речи тренера црно-белих Владе Јовановића да се закључити како Партизан мт:с преговара управо са таквим кошаркашима, који у овом тренутку нису спремни да "преломе" и прихвате понуду из Европе.

"У сталним смо контактима са неколико играча, али једноставно не иде. Више не зависи од нашег интересовања за одређене играче, нити од њихове воље да дођу у Партизан. Сви ослушкују шта ће се догодити на састанцима у Њујорку, где за сада није било помјерања са мртве тачке", рекао је Јовановић "Спортском журналу".

Готово је извесно да ће у првом колу АБА лиге против Загреба играти постојећи састав.

То значи да ће позицију крилног центра до доласка појачања покривати Бранислав Ђекић и Владимир Лучић, који је био предвиђен да игра "тројку" заједно са Марком Чакаревићем.

"Ми можемо да пронађемо брже, али мање квалитетно рјешење, међутим, нико се још у клубу није усудио на такав потез", објаснио је Јовановић.Оставите одговор