Пале дочекале првака у Кик боксу

Грађани Пала данас су на градском шеталишту приредили свечани дочек свом суграђанину Милошу Голићу, који је на Свјетском првенству у кик-боксу у Њемачкој освојио златну медаљу. Голић је, који је свјетски првак постао на првенству одржаном у Карлсруеу од 22. до 27. августа, захвалио је суграђанима на дочеку, истакавши да је било тешко освојити златну […]

субота, септембар 17, 2011 / 13:13

Грађани Пала данас су на градском шеталишту приредили свечани дочек свом суграђанину Милошу Голићу, који је на Свјетском првенству у кик-боксу у Њемачкој освојио златну медаљу.

Голић је, који је свјетски првак постао на првенству одржаном у Карлсруеу од 22. до 27. августа, захвалио је суграђанима на дочеку, истакавши да је било тешко освојити златну медаљу на такмичењу на којем је учествовало више од 2 000 такмичара из 64 земље.

"Није лако освојити злато на државном првенству, а камоли постати свјетски првак", рекао је Голић.

Говорећи о будућим плановима, Голић је истакао да га у новембру у Француској чека финале Свјетског првенства у савате-боксу, гдје се нада да ће постићи добар резултат.

У културно забавном програму приређеном у част доласка свјетског првака учествовало је и Културно-умјетничко друштво "Младост" из Пала, чији је члан и Голић, који је дарован иконом у знак сјећања на овај дан.Оставите одговор