Oставка Јелене Триван

Потпредсједник Демократске странке /ДС/ Јелена Триван поднијела је данас оставку на ту функцију.У писаној оставци Триванове, достављеној медијима, наводи се да се стварни пораз ДС-а није догодио на изборима, него онда када је ДС почела да се бави собом, а да заборавља грађане који су за њу гласали и своје чланове. Триванова је истакла да […]

петак, септембар 7, 2012 / 16:04

Потпредсједник Демократске странке /ДС/ Јелена Триван поднијела је данас оставку на ту функцију.У писаној оставци Триванове, достављеној медијима, наводи се да се стварни пораз ДС-а није догодио на изборима, него онда када је ДС почела да се бави собом, а да заборавља грађане који су за њу гласали и своје чланове.

Триванова је истакла да чланови странке мјесецима преживљавају политички прогон, остају без посла, трпе пријетње и уцјене, а ДС нема снаге да томе стане на пут и заштити своје људе, од којих је унутарстраначка полемика постала важнија.

Триванова је истакла да је за њу, као човјека поносног на странку и припадност њој, неприхватљиво што данас ДС сваким даном слаби, што је посвађана и покидана.

"Имајући у виду да они који сносе стварну одговорност у овим месецима нису то учинили, ја која сам најмање одговорна за било шта подносим оставку, као мој дубоко морални одговор на све што се у претходном периоду догађало. Остајем привржена политици своје странке и њен верни члан који ће се у Парламенту до краја борити за ону ДС која је ову земљу учинила европском и пристојном државом", навела је Триванова у писаној оставци, дан прије сједнице Главног одбора ДС-а.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор