Њујорк тајмс смањио губитке

ЊУЈОРК – Издавачка компанија "Њујорк тајмс” је саопштила да је у трећем кварталу ове године остварила губитак од 4,3 милиона долара. То је знатно бољи резултат компаније него прошле године, када је у истом периоду компанија пословала са губитком од 35,6 милиона долара. „Њујорк тајмс”, једна од најугледнијих свjетских новина, покушава да покрије минус од […]

среда, октобар 20, 2010 / 07:00

ЊУЈОРК – Издавачка компанија "Њујорк тајмс” је саопштила да је у трећем кварталу ове године остварила губитак од 4,3 милиона долара.

То је знатно бољи резултат компаније него прошле године, када је у истом периоду компанија пословала са губитком од 35,6 милиона долара.

„Њујорк тајмс”, једна од најугледнијих свjетских новина, покушава да покрије минус од продаје штампаног издања улагањем у интернет и наплатом од реклама преко интеренет сајта, али то за сада није довољно да покрије губитке.

Укупни приходи компаније пали су за 2,7 одсто и износили су 554 милиона долара, иако је било предвиђено да приходи буду 560 милиона долара.Оставите одговор