Не мијешајте Новака у македонску политику!

Адвокатска канцеларија "Драганић” затражила је данас од коалиције ВМРО-ДПНЕ-Демократска партија Срба у Македонији да за промоцију својих политичких ставова не користе фотографије и постере са ликом српског тенисера Новака Ђоковића. „Желео бих на овај начин да Вам јасно и изричито ставим до знања да за промовисање политичке коалиције на такав начин немате сагласност Новака Ђоковића […]

субота, јун 4, 2011 / 12:13

Адвокатска канцеларија "Драганић” затражила је данас од коалиције ВМРО-ДПНЕ-Демократска партија Срба у Македонији да за промоцију својих политичких ставова не користе фотографије и постере са ликом српског тенисера Новака Ђоковића.

„Желео бих на овај начин да Вам јасно и изричито ставим до знања да за промовисање политичке коалиције на такав начин немате сагласност Новака Ђоковића и његове породице”, наводи се у писму правног заступника тенисера упућеном тој политичкој коалицији у Македонији.

Подсјећа се да је та коалиција на јучерашњем политичком митингу у Куманову, у оквиру кампање за недељне изборе у Македонији, за промоцију својих политичких ставова користила лик српског тенисера.

У оквиру кампање лик Ђоковић био је коришћен и за бројне билборде који су постављени у Куманову.

У саопштењу се наводи да је недопустива свака политичка злоупотреба његове личности и додаје да ће сваки наредни слични покушаји бити спријечени свим законом дозвољеним правним поступцима.Оставите одговор