Мур био и код Босића

Предсједник Српске демократске странке (СДС) Младен Босић разговарао је данас у Бања Луци са замјеником амбасадора САД у БиХ Џонатаном Муром о актуелној ситуацији у БиХ и РС, саопштено је из СДС. Током разговора предсједник Босић је изразио забринутост политичком кризом у Федерацији БиХ која се може одразити на укупну ситуацију у БиХ. Предсједник СДС […]

среда, јун 13, 2012 / 12:17

Предсједник Српске демократске странке (СДС) Младен Босић разговарао је данас у Бања Луци са замјеником амбасадора САД у БиХ Џонатаном Муром о актуелној ситуацији у БиХ и РС, саопштено је из СДС.

Током разговора предсједник Босић је изразио забринутост политичком кризом у Федерацији БиХ која се може одразити на укупну ситуацију у БиХ.

Предсједник СДС је поновио спремност да ће када се заврши криза у Федерацији БиХ и када буде познато ко су владајући фактори у том ентитету покренути инцијативу за одржавање састанка лидера владајућих странака у БиХ ради рјешавања питања "Сејдић Финци", чији успјех зависи од могућих договора у Федерацији БиХ.

Захваливши се господину Муру на дугогодишњој конструктивној сарадњи и његовој непристрасној улози у БиХ, предсједник Босић му је пожелио успјешан предстојећи мандат који ће обављати у Стејт Департменту на позицији директора за Балкан, стоји у саопштењу СДС.

Џонатан Мур је данас разговарао и са премијером РС, Александром Џомбићем.Оставите одговор