M:тел стипендира 25 студената електротехнике и рачунарства

Компаније М:тел је започела нову кампању, у оквиру које ће стипендирати 25 најбољих студената електротехнике и рачунарства: 15 апсолвената са по 400 КМ, а 10 студената завршних година са по 300 КМ, и то до завршетка студијског образовања. На Конкурс могу да се пријаве апсолвенти и студенти завршних година: Електротехничког факултета Бања Лука, Електротехничког факултета […]

понедељак, новембар 1, 2010 / 14:35

Компаније М:тел је започела нову кампању, у оквиру које ће стипендирати 25 најбољих студената електротехнике и рачунарства: 15 апсолвената са по 400 КМ, а 10 студената завршних година са по 300 КМ, и то до завршетка студијског образовања.

На Конкурс могу да се пријаве апсолвенти и студенти завршних година: Електротехничког факултета Бања Лука, Електротехничког факултета Источно Сарајево, Електротехничког факултета Сарајево Факултета Електрортехнике Тузла, Факултета стројарства и рачунарства Мостар

На Конкурс могу да се пријаве редовни студенти са просјеком оцјена изнад 8,00, не старији од 26 година и који нису обновили ниједну годину студија. Услов је и да су уписали студијски програм из научних области наведених у Конкурсу, а посебне бодове доносе учествовање и успјеси постигнути на домаћим и међународним такмичењима, студентским, стручним и научним пројектима, као и објављени радови, иновације, патенти, или награде у науци, спорту и умјетности.

Студенти треба да су држављани БиХ, са мјестом пребивалишта у БиХ.

Осим стипендије, одабрани студенти ће имати и менторе- стручњаке из компаније м:тел који ће учествовати у избору теме за дипломски рад. Такође, компанија м:тел ће студентима омогућити и праксу од мјесец дана након одслушане завршне године првог циклуса студија.

Услове конкурса и образац за пријаву се могу наћи на сајту М:тел-а.Оставите одговор