Моника стигла у Требиње

Позната италијанска глумица Моника Белучи стигла је данас поподне у Требиње, гдје је смјештена у хотел "Платани", у коме ће боравити наредних неколико дана ради снимања филма Емира Кустурице "На млијечном путу". Славна глумица није се задржавала с новинарима и фоторепортерима, којима је упутила само неколико осмијеха за фотографисање, али се медијима обратила касније вечерас […]

уторак, август 13, 2013 / 21:11

Позната италијанска глумица Моника Белучи стигла је данас поподне у Требиње, гдје је смјештена у хотел "Платани", у коме ће боравити наредних неколико дана ради снимања филма Емира Кустурице "На млијечном путу".

Славна глумица није се задржавала с новинарима и фоторепортерима, којима је упутила само неколико осмијеха за фотографисање, али се медијима обратила касније вечерас на конференцији у хотелу..

У хотелу "Платани", су рекли да није имала никаквих посебних захтјева за боравак у њиховом објекту, чак и када је одабир собе, погледа из ње или балкона у питању.

Срећни што је први пут у њиховом хотелу једна овако велика звијезда, надлежни у "Платанима" су изразили одушевљење што је Моника одабрала управо њихов хотел.

"Иако она није имала посебних захтјева, можемо да кажемо да смо сами уредили њену собу, али не у смислу преуређења у некакав врхунски луксуз, већ смо се трудили једино да је оплеменимо херцеговачким производима, попут херцеговачког цвијећа, али и чајева, који јој стоје на располагању, смокава и неких наших посебних ђаконија", истакла је након доласка Белучијеве рецепционерка Ања Јокановић.

Белучијева ће у хотелу, према незваничним информацијама, боравити наредних пет дана, али оно што је сигурно јесте да ће се особље максимално потрудити да јој обезбиједи што боље услове боравка у њиховом објекту.

Око један час прије Белучијеве, у хотел "Платани" стигао је и прослављени режисер Емир Кустурица, у чијем филму ће њих двоје бити главни протагонисти.

Кустурица је још прије више од мјесец дана започео снимање филма "На млијечном путу" сценама у Требињу и околини, као и на Мокрој гори, а снимање са Моником се, осим Требиња и околине, наставља и на Зеленгори и још неким мјестима у Федерацији БиХ.

"На млијечном путу" ће бити филм о рату и љубави, о доброти и хуманости, а осим Белучијеве, глумиће и српска глумица Слобода – Боба Мићаловић, још једна глумица која је промовисала Требиње , захваљујући снимању телевизијске серије по мотивима романа Мир-Јам.Оставите одговор