МАСКА ЗОРОА (THE MASK OF ZORRO)

Треба вам остарјели Ентони Хопкинс, и млади Антонио Бандерас. У случају да хоћете начинити Зороа. Борца за Мексичку независност, који је касније природно нагео ка савезности Калифорније у оквиру САД. Ово прво је кључно, али накамарајте којекакву маску, црни шешир, плашт, коња и мач. То је већ доста, мада неколико сати вјежбе у мачевању не […]

петак, август 19, 2011 / 05:31

Треба вам остарјели Ентони Хопкинс, и млади Антонио Бандерас. У случају да хоћете начинити Зороа. Борца за Мексичку независност, који је касније природно нагео ка савезности Калифорније у оквиру САД.

Ово прво је кључно, али накамарајте којекакву маску, црни шешир, плашт, коња и мач. То је већ доста, мада неколико сати вјежбе у мачевању не би било лоше.

На тај начин убићете три мухе једним ударцем. Свргнути мрског диктатора, просвијетлити његову кћерку која не зна да јој је стари Зоро отац, и истовремено је удати за младог Зороа. То, да она буде Кетрин Зита Џоунс, може се наћи корисним.

Прави акциони филм за дјецу. Нико не крвари, осим ако озбиљно не намјерава умријети. Све сценске борбе мачевима, окончавају се већином што Зоро противничке играче рокне у главу. Ногом, руком, неким објектом; небитно.

У овом случају, било би далеко боље да се бавио кунг-фуом, пошто мачеви знају бити незгодни, у смислу нарушавања површинског епитела.

Све је урађено са високом дозом гег-комике, и акробатском вратоломношћу. Већ онако, да дјеца поскакују у столицама.

Срећан крај, у оне три већ најављене тачке (мухе). Остатак скрива маска.

(Редитељ: Мартин Кампбел; Улоге: Антонио Бандерас, Кетрин Зита-Џонс)Оставите одговор