Лотоматика хоће Вујошевића

Бивши тренер Партизана, Будућности, Пистоје, Гранаде, и ЦСКА, Душко Вујошевић могао би ускоро да преузме римску Лотоматику, незванично сазнаје Б92. Вујошевић је, према изворима који не желе да буду именовани, први избор људи из Рима и новог спортског диреткора Богдана Тањевића који изузетно цијени бившег селектора Црне Горе. Са друге стране, трофејни тренер крајем ове […]

среда, јануар 12, 2011 / 00:43

Бивши тренер Партизана, Будућности, Пистоје, Гранаде, и ЦСКА, Душко Вујошевић могао би ускоро да преузме римску Лотоматику, незванично сазнаје Б92.

Вујошевић је, према изворима који не желе да буду именовани, први избор људи из Рима и новог спортског диреткора Богдана Тањевића који изузетно цијени бившег селектора Црне Горе. Са друге стране, трофејни тренер крајем ове недјеље путује у Сједињене Државе.

Да би се посао реализовао потребно је да Вујошевић ријеши правне проблеме око уговора са московским ЦСКА, а то, према његовим ријечима, "није посао који се завршава у кратком периоду".

Лотоматика је, пишу италијански медији, послије одласка Матеа Бонићолија најближа потпису са Сашом Филиповским, а Вујошевићев помоћник из Москве био би према ријечима нашег извора, ‘претходница’ за долазак Вујошевића.

Вујошевић каже да никаквих званичних контаката са римским клубом није било.Оставите одговор