Крајем године заједнички концерт Влатка Стефановског и Стефана Миленковића

СКОПЉЕ – Гитариста Влатко Стефановски и виолиниста Стефан Миленковић одржаће заједнички концерт у "Сава” центру 22. децембра, потврдио је Стефановски за Макфакс. Већ годину дана припремамо пројекат са Миленковићем. Он је током августа провео неколико дана у Македонији када смо вјежбали, а биће још проба, рекао је Стефановски. Част ми је да сарађујем са таквим […]

понедељак, октобар 25, 2010 / 18:40

СКОПЉЕ – Гитариста Влатко Стефановски и виолиниста Стефан Миленковић одржаће заједнички концерт у "Сава” центру 22. децембра, потврдио је Стефановски за Макфакс.

Већ годину дана припремамо пројекат са Миленковићем. Он је током августа провео неколико дана у Македонији када смо вјежбали, а биће још проба, рекао је Стефановски.

Част ми је да сарађујем са таквим музичарем свјетске класе, човјеком невјероватне музичке интуиције, додао је он.

Идеја је да се сретнемо на пола пута, односно ја да закорачим у његову музичку територију, а он у моју, изјавио је Стефановски.

Према његовим ријечима, у Србији се овај концерт најављује као догађај деценије.

Миленковић је за Блиц рекао да могућност да свира са Стефановским доживљава као велику привилегију.

То је чојвек од кога сваки музичар може много да научи. Има страшну технику и огромну емоцију, и то је спој који музичара може да издигне и одвоји од других, рекао је Миленковић.Оставите одговор