Кодекс на екс

Полазећи од (на)сушне потребе за адекватну заштиту сточног фонда, Надахнут критиком да занемарујем своје грађанске дужности, Предлажем, да сви учесници предизборне кампање усвоје сљедећи К О Д Е К С о прехрани током предизборне кампање С обзиром на евидентну кризу сточног фонда, потписници овог Кодекса се обавезују да ће на својих првих пет скупова служити […]

уторак, септембар 11, 2012 / 05:46

Полазећи од (на)сушне потребе за адекватну заштиту сточног фонда,
Надахнут критиком да занемарујем своје грађанске дужности,
Предлажем, да сви учесници предизборне кампање усвоје сљедећи

К О Д Е К С
о прехрани током предизборне кампање

С обзиром на евидентну кризу сточног фонда, потписници овог Кодекса се обавезују да ће на својих првих пет скупова служити само чорбу, те да ће том приликом одазваним лицима издати одговарајући сертификат, односно купон са називом "чорба".

По испуњењу услова из претходног става, право на приступ одговарајућем печењу омогућити искључиво лицима која на увид претходно презентују три "чорбе", којима доказују своју искрену преданост конкретном политичком програму.

Право на печење се може искористити само једнократно, а што значи да за сваку сљедећу конзумацију печења треба претходно и поново зарадити три "чорбе".

Салате се служе само уз печење.

За точење пива се уводи "аплаузомјер", одосно справа која мјери јачину аплауза присутних. За млаке аплаузе биће послужено млако пиво, а ледено за јако аплаудирање попраћено и одговарајућим интензитетом овација.

Право на десерт припада лицима која, на горе изложени начин, остваре право на најмање три конзумације печења, а о чему се води посебна евиденција.

Потписници овог Кодекса могу, сходно својим могућностима, утврдити и додатне погодности, односно додјељивање екстра бодова персонама које предизборним скуповима приступају са својим есцајгом,посуђем и зачинима, те појединцима или колективитетима који са собом носе слике страначког вођства и кандидата.

Права на "репету" или "за понијети кући", уредиће потписнице, у складу са расположивим средствима и могућностима конкретног потписника.

Од претходно изложених обавеза, а у складу са обичајним правом, ослобођени су: носиоци државних функција, изабрана и именована лица, универзитетски професори, представници јавних сервиса и потпомогнутих медија, као и слични, у међувремену верификовани набигузи.

Овај Кодекс ступа на снагу одмах, а примјењиваће се до бесвјести, тј. до сљедећих избора.0 КОМЕНТАРА

 1. Поштовани господине Синиша…
  очигледно пуно посла је пред нама.
  Треба поразмислити да се чином избора на значајне функције, Пресдсједник РС, предсједник Скупштине РС као и градоначелник…престаје или замрзава страначка припадност или функција.
  Предсједник РС је задњи мјесец био јавно навијач за дио грађана РС…

  Волонтерскуи усвојен кодекс па га погазили.
  Јавна средства су се користила у предизборне сврхе. сви смо свједоци…
  Све се то може и треба побољшати демократски..
  Ако нису руководиоци у стању дајте средњошколцима.

Оставите одговор