Kaстел рок фест: Наша Азра и пола праве, па Хладно пиво и Лет 3

Први дио "Кастел рок феста" почиње сутра на бањолучкој тврђави Кастел тачно у 21. час. Тада ће се на бини појавити два члана оригиналног састава култне групе "Азра" (Лајнер и Хрњак), потпомогнути бањолучким бендом АзПА (А трипа), који су каријеру посветили обрадама "Азре", саопштено је на данашњој конференцији за новинаре поводом овог музичког догађаја. "Хладно […]

четвртак, јун 2, 2011 / 16:49

Први дио "Кастел рок феста" почиње сутра на бањолучкој тврђави Кастел тачно у 21. час.

Тада ће се на бини појавити два члана оригиналног састава култне групе "Азра" (Лајнер и Хрњак), потпомогнути бањолучким бендом АзПА (А трипа), који су каријеру посветили обрадама "Азре", саопштено је на данашњој конференцији за новинаре поводом овог музичког догађаја.

"Хладно пиво" наступа као други бенд сутра увече, а "Кастел рок фест" ће затворити ријечки састав "Лет 3". План је да сваки састав свира од 70 до 90 минута од зависности од повратка на бину због вјероватног биса.

Синиша Томић, директор агенције „Фронт стејџ“, која је организатор фестивала нагласио је да ће Бањолучани и 24.јуна имати прилику да дођу на други дио фестивала „Кастел рок фест Парт 2“, на ком ће учествовати групе „Електрични оргазам“, „Лајбах“, „Стерео Тип” и “Ватра”.

Томић је још једном потврдио јулски концерт "Апокалиптике" на Кастелу, а откривена је и предгрупа славног финског бенда – бањолучки металци "Танкер".

Улазнице за "Кастел рок фест" коштају 15 КМ а могу се купити на Тргу Крајине као и у "Хард рок кафеу".Оставите одговор