Караџић нуди нови уговор Михајловићу

Предсједник ФСС Томислав Караџић рекао је у интервјуу за Спорт да ће селектору Синиши Михајловићу највјероватније бити понуђен наставак сарадње. "Разговараћемо са Михајловићем и предочити му наше виђење ствари. Урадићемо анализу пређеног пута, чути, наравно, и његово мишљење. У овом тренутку веома смо близу одлуке да му понудимо наставак сарадње до ЕП 2016. у Француској", […]

понедељак, септембар 9, 2013 / 08:33

Предсједник ФСС Томислав Караџић рекао је у интервјуу за Спорт да ће селектору Синиши Михајловићу највјероватније бити понуђен наставак сарадње.

"Разговараћемо са Михајловићем и предочити му наше виђење ствари. Урадићемо анализу пређеног пута, чути, наравно, и његово мишљење. У овом тренутку веома смо близу одлуке да му понудимо наставак сарадње до ЕП 2016. у Француској", рекао је предсједник ФСС.

"Јавност је била за његов долазак на кормило репрезентације, али сходно нашем менталитету који признаје само све и одмах, дошло је до осуда и критика, пре свега због тога што је изостао резултат. Али и неких ствари које немају везе са репрезентацијом. Ми смо још тада рекли да нам је циљ пласман на једно од два велика такмичења, свесни да ће Михајловић подмладити екипу, захвалити се искусним играчима који су много дали репрезентацији. Мислим ту на капитена Станковића, Јовановића, Пантелића, Жигића, Красића“, додао је Караџић за "Спорт“.

Караџић каже да је задовољан Михајловићевим радом.

"Мишљења смо да је Михајловић урадио добру ствар, националном тиму подарио много нових имена која су нам гарант да ћемо у наредним квалификационим циклусима лакше проналазити пут до завршнице великих такмичења. Па, Белгији је требало много више времена како би данас била на добром гласу, а велики број признатих стручњака данас Михајловићевом тиму предвиђа дане које би пожелео сваки национални савез“.



Оставите одговор