Интеграл прави тунел у Словенији

Грађевинско предузеће Интеграл инжењеринг из Лакташа добило је посао за изградњу тунела Шкофја Лока у Словенији. Како је истакао Слободан Станковић, директор Интеграла, очекује се да за мјесец буде потписан уговор за изградњу тунела. "Овај посао много значи за Интеграл јер ће продужити референце на тунелима. Поред тога, ово нам је доказ да наставимо даље […]

уторак, август 13, 2013 / 15:32

Грађевинско предузеће Интеграл инжењеринг из Лакташа добило је посао за изградњу тунела Шкофја Лока у Словенији.

Како је истакао Слободан Станковић, директор Интеграла, очекује се да за мјесец буде потписан уговор за изградњу тунела.

"Овај посао много значи за Интеграл јер ће продужити референце на тунелима. Поред тога, ово нам је доказ да наставимо даље са нашим успјешним радом и идемо на лицитације гдје се год појави изградња тунела", казао је Станковић, те је нагласио да ће им у изградњи тунела помоћи искуство из ранијих година.

"Компликована је била и изградња тунела Чемерно, али ми смо успјешно одговорили том послу. Тако ће бити и овај пут, имамо раднике са искуством и механизацију која може да одговори најзахтјевнијим пројектима у предвиђеном року", навео је Станковић.

Он је подсјетио да је прије два мјесеца "Интеграл Инжењеринг" у Словенији добио посао вриједан девет милиона евра за изградњу обилазнице Мурска Собота, те је додао да предузеће изводи послове на подручју Словеније, Хрватске, Србије, Црне Горе али и Македоније.

"У свим овим земљама имамо своје пословне јединице и преко њих имамо добар увид у све лицитације. Добијамо велике послове у региону и можемо бити конкурентни великим грађевинским фирмама", казао је Станковић.Оставите одговор