Џо Кокер по други пут међу Србима

Енглески пјевач Џо Кокер послије четири године наступиће 29. маја поново у Београдској арени. "Кокер ће испунити обећање дато публици на (прошлом) концерту у Арени: ‘Видјећемо се поново’", саопштила је данас Београдска арена. Пјевач хитова попут "Вен д Најтс камс", "Филина Олрајт", "Унчејн мај Харт" i "Ју Кен Лиv Јор Хет Он", претходно је наступио […]

четвртак, јануар 13, 2011 / 13:07

Енглески пјевач Џо Кокер послије четири године наступиће 29. маја поново у Београдској арени.

"Кокер ће испунити обећање дато публици на (прошлом) концерту у Арени: ‘Видјећемо се поново’", саопштила је данас Београдска арена.

Пјевач хитова попут "Вен д Најтс камс", "Филина Олрајт", "Унчејн мај Харт" i "Ју Кен Лиv Јор Хет Он", претходно је наступио у Београдској арени 2007. године, а сад се враћа на турнеји којом промовише нови албум "Хард Нокс" (2010).

"Постоји пар пјесама које су јако успјешне и неизбјежне на живим наступима, Наравно да увијек изводимо "Унчејн мај Харт" i "Ју Кен Лиv Јор Хет Он", али сада желимо да урадимо мали микс на средини концерта који ће да укључи и старе пјесме као што су ‘Симпл Тингс’ и ‘Тунајт’", каже Кокер, а саопштава Арена.

Са препознатљивим храпавим гласом Кокер се прочуо обрадом пјесме Битлса "Вит А Литл Хелп Фром мај Френдс" 1969. године, а додатну популарност стекао је исте године одличним наступом на чувеном фестивалу "Вудсток".

Улазнице за концерт у Арени коштају 2.900, 3.300, 3.500, 4.000, 4.500 и 4.900 динара.Оставите одговор